Hirdetés

Far Cry 3 - Tedd még realisztikusabbá!

|

A fegyverek való életben tapasztalt tulajdonságait próbálhatjuk ki a játékban is, hála egy lelkes felhasználónak.

Hirdetés

A Far Cry 3 nem csak Mocsy-t bűvölte el, hanem a külföldi szaksajtó tagjai is rendkívül pozitívan nyilatkoztak róla, valamint a játékosokat is megihlette: láthattunk már több (Far Cry 3 in Real Life, Far Cry 3 in Real Life - First Person) élőszereplős kisfilmet is belőle, arról nem is beszélve, hogy egy hivatalos websorozat is napvilágot látott.

Szóval a Far Cry 3 köszöni szépen, jól van, de egy Ubisoft fórumozó, név szerint Panzerjager1943 sem tétlenkedett a megjelenés óta: egy olyan modot készített a játékhoz, melynek köszönhetően a fegyverek még realisztikusabban fognak viselkedni kezeink között.

A mod telepítése után olyan finomságokat kapunk, mint a fegyverek aktuális ballisztikai tesztjeiből származó értékek alapján kalibrált tulajdonságok, a célzás és a visszarúgás az adott fegyver súlyán is múlik, a pontosság szintén valós adatok alapján lett beállítva, az újratöltés is tovább tart, valamint a tárak mérete is megfelel az igazi fegyverekének.

A mod mérete mindössze 7,1 MB, úgyhogy aki kedvet kapott a kipróbálására, az bátran látogasson el IDE. A Far Cry 3 november 30-án jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Nekem sajnos még nem volt időm kipróbálni, de akivel eddig beszéltem róla, mindenki csak dicsérte. Nektek hogy tetszett, illetve tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)