Hirdetés

Far Cry 3 kisfilm élő szereplőkkel

|

Kiváló fan-made, élőszereplős rövidfilm készült a Far Cry 3-ból, a rendező ígérete szerint a Halo is feldolgozásra kerül.

Hirdetés

 

Devin Graham, az Assassin's Creed III alapján készített parkour sikervideó alkotója, újabb élőszereplős feldolgozást készített, ezúttal a Far Cry 3-ról. A játékhoz hasonlóan first-person nézetben felvett, 5 perces videó pillanatok alatt népszerűvé vált, az egy hét alatt több mint 1,25 milliós nézettség mellett olyan weblapokra is kikerült, mint a DailyDot, DailyofDay, vagy a Blippit.

 

 

A sikert kihasználva Devin, az XBL Gamerhub-nak adott interjúja során, már a következő projektjét is ismertette, mely a híres-neves Halo feldolgozása lesz, hasonló módon és minőségben. Ígérete szerint az akár már következő héten kikerülő videóba az eddigieknél is több munkát fektetett, különösképpen a vizuális effektekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)