Hirdetés

Visszatérhet a Far Cry 3 ikonikus főgonosza?

|

A Vaas Montenegrót alakító színész egy érdekes kijelentéssel húzza a rajongókat.

Hirdetés

A Far Cry sorozat leginkább közkedvelt része a harmadik, ami mind játékmenetében, mind történetében, sőt, gyakorlatilag minden tekintetben rendben volt. A játékvilág legemlékezetesebb főgonoszai között tartják számon Vaast, és lehet, hogy nem akkor láttuk őt utoljára.

Hirdetés

Michael Mando egy Reddit AMA keretében beszélgetett a fórumozókkal, és felmerült a kérdés, hogy azonosítják-e még az általa megformált Vaas-szal - sokan ugyanis inkább a Better Call Saulból vagy az Orphan Blackből ismerik. Ezt válaszolta:

"Vaas a lélekállatom - az, hogy segíthettem a karakter megalkotásában, mindig kedves emlék lesz számomra. Még mindig összekötnek vele, és továbbra is érzem a túláradó szeretetet, ami felé irányul - ez nagy boldogsággal tölt el. Ki tudja... hamarosan újra ebben a szerepben lehet majd engem látni? :P"

Jó kérdés, hogy hogyan kerülhet ismét Vaas szerepébe. Mivel a Far Cry 3-ban meghalt, ha feltűnik a folytatásban (melynek megjelenésére az aktuális pénzügyi évben, azaz jövő tavaszig számíthatunk), akkor legfeljebb valamilyen visszaemlékezésben. Készül egy Far Cry tévésorozat is, de az valószínűleg a Blood Dragont használja alapjául, és animációs lesz. Addig is alább láthatjuk Mandót Vaasként az élőszereplős Far Cry 3 Experience előzetesében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)