Hirdetés

Far Cry 3 - Videón a Lost Expeditions előrendelői extra

|

A 40 percnyi plusz játékidőt és exkluzív fegyvert tartalmazó bónuszt most tőlünk is beszerezhetitek.

Hirdetés

A Far Cry 3 megjelenése még odébb van, de addig sem hagynak unatkozni minket a készítők, folyamatosan kapjuk az új információkat és videókat (szevasz BioShock Infinite!).

Ezúttal a "The Lost Expeditions" című előrendelői extrából láthatunk ízelítőt, melynek tartalma az "Ignition in the Deep" és "The Forgotten Experiment" című küldetések, valamint egy exkluzív fegyver, aminek a többjátékos módban láthatjuk majd hasznát.

Azok, akik itt, a GameStar-on rendelnek elő, a Lost Expeditions tartalmon kívül kapnak még egy 8GB-os pendrive-ot és egy extra DLC-t is (exkluzív fegyver, 3 skin) a játék mellé.

A Far Cry 3 november 29-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. (Érdekesség: kivételesen Európában jelenik meg előbb, 30-án Angliában, míg az Egyesült Államokban csak december 3-án.) A gépigényt itt tudjátok ellenőrizni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)