Hirdetés

Far Cry 4 - a fejlesztők tovább kalandoznak (videó)

|

A Far Cry 4 fejlesztői komolyan veszik a feladatukat, személyesen járják körbe Nepált, és az állatáldozat után egy kevésbé bizarr túrán vesznek részt.

Hirdetés

Erősen kezdett a Far Cry 4 legutóbbi kulisszák mögött videója, melyben többek között tanúi lehettünk annak, hogyan áldoznak fel egy kecskét a nepáliak.

Sejthetitek, hogy a játékban nem virágkosarakat fogunk készíteni. A csapat folytatta a kalandozást, a most megjelent új videóban már a Tal Brahi templomot látogatják meg, illetve veszélyes utakon jutnak el a gerrilla ösvényig. Ezen az ösvényen jártak a maoisták, amikor Beniből Rolpába és Rukumba tartottak. A tízéves, 1996. és 2006. között zajló polgárháborúban a gerillák használták.További érdekességeket a picit több mint hét perces videóból tudhattok meg.

A Far Cry 4 novemberben jelenik meg PC-re, jelenlegi és újgenerációs konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)