Hirdetés

Far Cry 4 - több alternatív befejezés is van

|

A játék fejlesztői több trükkösen megnyitható véget is elrejtettek a homokozóban. Az egyiket még mindig nem találta meg senki.

Hirdetés

Emlékeztek arra nagyon furcsa Far Cry 4 befejezésre, ami akkor jött elő, ha ténylegesen megvártad a kényszermeghívás végét? Úgy tűnik nem az az egyetlen rejtett befejezése a játéknak, legalábbis Alex Hutchinson (a játék rendezője) Twitter üzenetei szerint.

Az szupertitkos alternatív befejezést még senkinek sem sikerült előásnia a játékból, pedig az elvileg ugyan ott nyílik fel, mint az, amit előzőleg már láthattunk.

Azt nem tudjuk, hogy Hutchinson üzenetei valójában mit takarnak. Lehet, hogy egy azonnali, és eddig még nem látott befejező képsort jelent, de az is lehet, hogy tetteinknek csak később lesz következménye, és a játék tényleges végét befolyásolják. Ha bárki bármit megtud, megtalál, ossza meg velünk itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)