Hirdetés

Far Cry 4 trailer - hamarosan mehetünk jetiket ölni

|

Eddig abban sem voltunk biztosak, hogy van jeti, de a Far Cry 4 szerint többen is vannak. Tessék menni és megölni őket.

Hirdetés

A jeti nem barát. Nem úgy, mint a bálna. Az barát. Úgyhogy a Far Cry 4 legújabb DLC-jében bizony meg is kell ölnünk a Himalája összes agresszív Wookiee-ját.

A Ubisoft bejelentette, hogy érkezik a Far Cry 4 Valley of the Yetis DLC, amiben szerencsétlen Ajay egy ellenséges völgyben zuhan le a helikopterével, nekünk pedig ki kell menekítenünk onnan. Miután sikerült kiirtani a közeli szekta teljes népességét nemcsak a többi helyi lakossal, de a jetikkel is meg kell küzdenünk. A Valley of the Yetis küldetéseit egyedül és kooperatív módban egyaránt játszhatjuk, és - ha minden igaz - a végén még "a jetik titkaira is fény derül". Annyira kíváncsi vagyok, hogy mit titkol egy jeti.

A Far Cry 4 Valley of the Yetis DLC megjelenés március 10-én várható Xbox platformokra, PC-re és PlayStationre viszont csak egy nappal később, március 11-én érkezik. Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)