Hirdetés

Far Cry 4 - egy séta Kyrat alföldjein (videó)

|

A Far Cry 4 új videósorozatából megismerhetjük Kyrat különböző tájait és fontos karaktereit. Első utunk az alföldekre visz, és Pagan Min őrségének vezetője is bemutatkozik.

Hirdetés

Kyrat hatalmas és változatos zónákból áll, melyek mindegyike nyújt valami egyedit. Az alföldeken például falvak vannak barátságos helyiekkel, malacokkal, és vérszomjas katonákkal.

A Far Cry 4 új videósorozatának első részében a kyrati alföldekről esik szó, ahol a civilek többsége éli mindennapi életét. Minden szép lehetne, ha a Paul Depleur irányította királyi hadsereg nem terrorizálná a népeket. Depleur, hasonlóan Pagan Min többi csatlósához szintén nem egy békés figura, az ő agyában sincs minden a helyén, és megfélemlítéssel, kínzással erőlteti rá akaratát másokra. Azt is megtudhatjuk, milyen járművekkel tudunk majd közlekedni, illetve természetesen ebből a videóból sem maradt ki egy légijármű gránáttal való elintézése.

A következő részben a Shanath Arenát fogják bemutatni, ebből a videó végén láthattok ízelítőt. Az sem egy ötcsillagos luxusszálló, elhihetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)