Hirdetés

Far Cry 4 - már repülő elefántok is vannak

|

Na jó, kell nekik némi segítség, viszont az a helyzet, akármilyen jó is a játék fizikája, mindent azért nem szimulál tökéletesen.

Hirdetés

A Far Cry 4 világának fontos szereplői az állatok, hasonlóan az előző részhez, a Himalájába érve pedig tematikusan elég fontosak lettek az elefántok. Nem tudom pontosan, mi volt annak a játékosnak az indíttatása, aki először kipróbálta, mi is történik, ha C4-et robbant egy halott elefánt teteme alatt, de amit tapasztalt, az érezteti velünk, messze vagyunk még a reális fizikai modellezéstől.

Mondjuk még szerencse, hogy a pórul járt ormányos nem apró darabokban szóródik a szélrózsa minden irányába, hanem a játék inkább megrepteti a testet, ezt viszont egész furcsa animációk mellett teszi.

 

Az látszik, hogy tudja a játék, hogy valami nehéz dologról van szó - és ennek megfelelően lassan kezd el emelkedni a delikvens, de  az ezt kísérő ragdoll-animációk elég furcsák lettek. Én utoljára akkor láttam ilyeneket rendszeresen, mikor a G-moddal töltöttem el huzamosabb időt.

Ti milyen vicces jelenetekbe futottatok bele a Far Cry 4-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)