Hirdetés

Far Cry 4 - tüzes ajándék az előrendelőknek

|

Még nem igazán volt alkalmunk a Golden Path tagjaival bandázni, de már most szerezhetünk pár menő cuccot a logójukkal.

Hirdetés

Bár a Far Cry 4 gyűjtői csomagjai sajnos már elfogytak, azért még maradt ez-az a Ubisoft tarsolyában, hogy előrendelésre csábítsa azokat, akik már nehezen tudják kivárni, hogy Kyrat lázadóit segítsék. Az ajándékok is főleg Ajay országos cimboráihoz kötődnek, és a Golden Path által inspirált motívumok díszítik őket.

A manapság már sztenderdnek számító pólót is az ő logójuk díszíti, két vágóeszközzel (én kukrinak mondanám, de teljesen nem vagyok benne biztos), illetve a játék címével a hátul, az egyértelműség kedvéért.

Ennél azonban sokkal menőbb az a kizárólag az 576-nál megszerezhető öngyújtó, ami a Golden path logójával és a Far Cry 4 egyik szimbólumaként használt üvöltő tigrisfejjel van díszítve. Nem lepődnék meg, ha a játékban mondjuk Hurk is egy ilyet venne elő két csata között. Mondjuk csak miután rájött, hogy ő is a Golden Pathnak segít, és nem ellenük harcol.

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)