Hirdetés

Far Cry 4 - ez lenne a sztori?

|

Csak néhány percig volt látható Uplay-en a Far Cry 4 beharangozója, a Ubisoft gyorsan le is vette a valószínűleg véletlenül kikerült infókat. Pletykáljunk róla!

Hirdetés

A Far Cry 4 helyszínéül szolgáló Himalája merőben eltér a korábbi részek mediterrán bozótosaitól, de egy kis dzsungelharca itt is vevők vagyunk, csak legyen minden a helyén. A Far Cry 3 sztorija ugyan nem volt rossz, de lehetett volna koherensebb, a helyenként széteső sztoriban nem igazán voltak szerethető karakterek, akik miatt igazán motiváltak lehettünk volna.

Ma délután csak néhány percig volt látható a Far Cry 4 beharangozója, amelyet gyorsan le is szedtek, minden bizonnyal véletlenül került ki Uplay-re a dolog. A néhány sornyi információból kiderült, hogy karakterünket Ajay Ghale-nek hívják, és anyánk utolsó kívánsága volt, hogy Kyratbe utazzunk. Itt azonnal a polgárháború kellős közepén találjuk magunkat, ahol a zsarnok Pagan Min diktátort próbálják eltávolítani az ország éléről.

A játék kreatív igazgatója, Alex Hutchinson azt is megosztotta Twitteren, hogy a borítóképen látható rózsaszín öltönyös úriember nem a főhős, bár nem igazán értjük, miért gondolta volna ezt bárki is. A Far Cry 4 megjelenés november 20-án várható, addig azonban még rengeteg infót remélünk (mondjuk hivatalosan), talán az E3 után okosabbak leszünk.

Nektek hogy tetszik eddig a Far Cry 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)