Hirdetés

Far Cry 4 PC - mi kell ahhoz, hogy jobban fusson?

|

A Ubisoft új sandbox játéka nagyon jól néz ki, csak az a gond vele, hogy helyenként indokolatlanul receg.

Hirdetés

A Far Cry 4 alapvetően nagyon élvezetes, de akik PC-n játsszák, már érezhették, hogy valami nem stimmel a képpel. Nagyon apró, de annál zavaróbb szaggatásokat produkál a program, amit az FPS számláló még csak nem is jelez.

Persze, ez még nem a világ vége, de aki szereti a zavartalan 60FPS-es játékélményt, azt igencsak zavarhatja. Úgy látszik, hogy a dolognak ráadásul köze sincs a GPU-hoz: a Kotaku írója egy GTX 970 mellett tapasztalta a problémákat, beállításoktól függetlenül. Szerencsére van megoldás, bár ehhez bele kell túrni kicsit a játék fájljaiba.

A Dokumentumok, Játékok és azon belül a Far Cry 4 mappában található profile.xml állományban kell átírni a DisableLoadingMip0="0" sort DisableLoadingMip0="1" –re, majd a GPUMaxBufferedFrames="0" –t, GPUMaxBufferedFrames="1" –re. Ezek nem tűntetik el teljesen a problémát, de sokat segítenek. Végleges megoldással meg kell várnunk a Ubisoft javítását, addig mondjátok el, ti sikerrel jártatok-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)