Hirdetés

Far Cry 4 - ilyen lesz az Ultimate Kyrat Edition

|

Már maga a Kyrat Edition is eléggé felcsigázott minket, de a Ubisoft még erre is rátett egy lapáttal.

Hirdetés

Egy átlagos Far Cry rajongó beéri magával a játékkal. Egy haladó Far Cry rajongónak a Kyrat Edition kell. Az elvakultak számára a tökéletes választás az Ultimate Kyrat Edition lesz.

A novemberben megjelenő Far Cry 4 Uplay-exkluzív gyűjtői kiadásában minden szerepel, ami a Kyrat Editionben, tehát a Hurk's Redemption DLC, a Pagan Min szobor, a napló, a propaganda poszter és Kyrat térképe, ezek mellé csapja még a Ubisoft a Season Passt, illetve egy exkluzív fémdobozt. Két csavar van: csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra kapható, és míg a PC-s 109,99 euróba, átszámolva kb. 34 000 forintba kerül, addig az újgenerációs konzolokon futó játékot tartalmazó csomagok 119,99 euróért, 37000 forintért válthatóak ki. Erre jön még a legalább 13,31 eurós szállítási költség (meg az esetleges vám), így már azért egész húzós az ár, de ha úgy gondoljátok, ez az a kiadás, ami nélkül nem tudtok tovább létezni, hát legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)