Hirdetés

Far Cry 4 - így gyorsíthatod meg a játék indítását

|

Vannak, akik nem szeretnek hosszú másodpercekig logókat bámulni minden alkalommal, mikor elindítják a játékot. Szerencsére van megoldás, és nem is igazán bonyolult.

Hirdetés

A Far Cry 4 tipikusan az a játék, ahol a kampány mellett a hatalmas, nyitott világban található rengeteg mellékküldetés és tennivaló miatt jó hosszúra nyúlik a játékidő. Ennek köszönhetően nem kevésszer fogjuk elindítani a játékot, így pedig már egészen kellemetlen minden alkalommal végignézni az indításkor megjelenő logókat, amiket gyárilag nem lehet átugorni.

Szerencsére egy kézzel begépelhető parancs segítségével ezeket átugorhatjuk, és a játék rögtön az opciók menüben nyílik meg (ahogy betölt, persze). Ez a megoldás minden telepítési és vásárlási mód esetén működik, csak minden esetben egy kicsit másképp.

Mivel a Steam kliens menedzseli a telepített játékaink fájljait is, a programban be tudjuk állítani az ilyen parancsokat is. Csak ki kell keresnünk a könyvtárunkban a Far Cry 4-et, arra jobb klikket nyomva a tulajdonságok ablakban az indítási opciók gombra kattintva kell begépelned vagy beillesztened a "-skipintro" parancsot (az idézőjelek persze nem kellenek, sem szóköz).

Ha lemezről telepíted a játékot, az asztalon lévő parancsikon tulajdonságai között kell mindezt megtenned, a "cél" nevezetű mezőben található szöveget kell módosítanod. Még az idézőjelen belül kell beillesztened. vagy begépelned a " -skipintro" parancsot (itt fontos, hogy a kötőjel elé írj egy szóközt). Ha ez nem működne, van, hogy itt a " -skip intro 1" parancs a nyerő.

Nagyon hasonló a tennivaló a Uplayes telepítés esetében is: meg kell keresned a mappát, ahová települt a játék, ott a bin könyvtáron belül a .exe fájlt, ami a játékot indítja. Erről kell készítened egy parancsikont az asztalra, majd ezt kell a fent leírt módon szerkesztened.

Sajnos a játékban található átvezetőkre nincs ilyen megoldás, de legalább egy idegesítő tényezőtől megszabadulhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)