Hirdetés

Far Cry 4 - ismerkedjetek meg a főhőssel

|

A Ubisoft végre lerántotta a leplet a Far Cry 4 főszereplőjéről. Íme a hős.

Hirdetés

A Far Cry 4 bejelentésig a Ubisoft nem is tudott az E3 2014-ig várni, de azért maradt bőven meglepetése a Los Angeles-i expóra is.

Nekünk nagyon szimpatikus, hogy akár azok is játszhatnak a Far Cry 4 kooperatív módjával, akiknek nincs is meg a játék, illetve már az első gameplay-ek alapján biztosan mondhatjuk, hogy a játék gyönyörű lesz. A játékmenettel és a történettel kapcsolatban persze még van aggályaink, de ahogy közeledünk a megjelenéshez, úgy igyekszik majd mindezt elhessegetni a Ubisoft. Meglátjuk.

A franciákat mostanában elég sok támadás érte a karaktereik miatt, eleinte az volt a baj, hogy nincsenek játszható női karakterek, majd azt vágták a fejükhöz, hogy Aiden túl lapos karakter a Watch Dogs-ban. Most itt a Far Cry 4 és vele együtt a lehetőség a javításra, kicsit kimozdulhatnak a komfortzónájukból és szakíthatnak a sztereotipikus hősök tradíciójával.

No, akkor ismerkedjetek meg a Far Cry 4 főszereplőjével, Ajay Ghale-lel. Egyelőre nem tudunk róla sok mindent, attól eltekintve, hogy édesanyja utolsó kívánságát teljesítve utazott Kryatba. Remélem, hogy a Far Cry 3 hogyishívjákjánál jobb lesz.

A Far Cry 4 megjelenés november 18-án várható Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra és PC-re, ami egyébként a vezető platform is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)