Hirdetés

Far Cry 4 - nézd, ez a Kyrat Edition! (videó)

|

A Ubisoft „kicsomagolta” a Far Cry 4 gyűjtői kiadását, ami in-game és kézzelfogható tartalmakat is kínál. A helyetekben megfontolnánk, hogy az alapjáték helyett ezt válasszuk-e.

Hirdetés

Sőt, nem is kell fontolgatni: aki megteheti és van még hely a polcán, valamint Far Cry-rajongónak tartja magát, sokkal jobban jár, ha rászán még egy kicsit, és a Far Cry 4 Kyrat Edition mellett dönt az alap kiadás helyett.

A barátságos lila zakós fiatalember, Pagan Min már a játék dobozáról is szimpatikusan néz le ránk, de mennyivel jobb, ha egy 20 cm-es Pagan Min szobor vigyázza álmunkat? Ez is a Kyrat Edition része, Kyrat térképe, egy utazónapló, egy propaganda plakát és a Hurk's Redemption egyjátékos küldetések, valamint Hurk a játékban használható szigonyvetője mellett. Az egész csomag egy egyedi dobozban érkezik, ami megintcsak jól mutat a polcon. Vagy ahova rakjátok, rajtatok múlik. Persze ez a Far Cry 4 trailer is tartalmaz gameplay jeleneteket, de igazából semmi újat, úgyhogy pusztán amiatt nem érdemes megnézni. Ugyanakkor ha szeretnétek 3D-ben látni a tartalmakat, legyetek a vendégeink:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)