Hirdetés

Far Cry 4 - csinálj magadnak saját Himaláját

|

A Ubisoft kiadott egy új Far Cry 4 trailert, amiben megmutatják, hogyan csinálhatunk magunknak saját pályákat.

Hirdetés

Far Cry 4 végre megjelent és már készülget a teszt is, úgyhogy hamarosan beszámolunk róla, hogy képes volt-e javítani a Ubisoft az Assassin's Creed Unity után.

Azt már most elmondhatjuk, hogy a Far Cry 4 Himalájája hatalmas és tele van felfedezni való területekkel, de ha egyszer mégis sikerül majd megunni, akkor sem kell megijedni. Itt van a Far Cry 4 Map Editor, ami lényegében egy olyan pályaszerkesztő, amivel különböző egyjátékos kihívásokat építhetsz magadnak és a többi játékosnak. Sajnos egyelőre sem kooperatív küldetéseket, sem pedig kompetitív mapokat nem tudsz építeni, de nagyon reméljük, hogy idővel ezen segít majd a Ubisoft.

Az új Far Cry 4 trailerben megnézhetitek, hogy hogyan is működik mindez a gyakorlatban. Elég egyszerűen kezelhető a cucc, viszont a túl sok lehetőség miatt kicsit zavaros lehet az elején.

Ti építetek majd saját pályákat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)