Hirdetés

Far Cry 4 - miért pont a Himalája?

|

A Far Cry 4 sztorijáért felelős munkatárs a játék újításairól mesélt a nagyközönségnek. Mi is így teszünk.

Hirdetés

A Far Cry 4-ről legutóbb 16 érdekességet osztottunk meg veletek, amikről (valószínűleg) még nem tudtatok, most pedig további infók érkeztek róla, köszönhetően Mark Thompson narratív rendezőnek.

A sorozat rajongói meglepődve vehették tudomásul, hogy a Far Cry játékokban eddig megszokott meleg, trópusi égövet a sokkal borúsabb időjárású Himalája váltja. Thompson elmondta, hogy ennek több oka is volt.

"Szerettünk volna újítani a környezet látványvilágán, ezért döntöttünk a Himalája mellett. Ez a világ sokkal vertikálisabb, ami rengeteg új lehetőséget ad a kezünkbe a játékmenet kapcsán. Így olyan újításokat vethetünk be, mint például a gyrocopter, a csáklyázás, vagy a falmászó-rendszer."

A helyszín magassági kiterjedésének köszönhetően új állatokra is számíthatunk, sőt, az már biztos, hogy sasok is lesznek a játékban (ha esetleg valaki emiatt aggódott volna). "Később, amikor már eléritek a hegytetőket, elkezdünk játszani egy kicsit a környezettel, vannak például hóviharok. Néhány helyen pedig oxigént is kell használnotok bizonyos magasságok eléréséhez" - mondta a vezető.

A Far Cry 4 november 18-án érkezik PC-re, valamint az ezelőtti és jelenlegi konzolgenerációra alap, Kyrat és Ultimate Kyrat kiadásban. Ti melyiket tervezitek beszerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)