Hirdetés

Far Cry 4 - van pályaszerkesztő, csak nem olyan, mint vártuk

|

A Far Cry 4 pályaszerkesztője eltér egy kicsit a korábbi részekben - vagy más játékokban - látottaktól, a rajongók pedig dühösek.

Hirdetés

A pályaszerkesztő eszközök általában azért nagyon jók, mert életben tudják tartani a játékot még akkor is, ha az alap mapok unalmassá válnak.

Far Cry 4-ben a hangsúly nem a többjátékos módon van, bár így is több energiát fektettek bele, mint az előző rész esetében. Kiderült, hogy a sorozat egyfajta védjegyének számító pályaszerkesztő lehetőségei is erősen korlátozottak, csak kihívásokat készíthetünk velük, multiplayer mapokat nem. A közösség persze felháborodott, de a játék rendezője, Alex Hutchinson igyekezett oltani a tüzet Twitteren. Elmondta, hogy priorizálniuk kellett, nehogy kifussanak a keretből, de reméli, megjelenés után lesz idő arra, hogy kibővítsék a szerkesztőt.

A Far Cry 4 november 18-án jön, ami jövő hét kedd, szóval már csak pár napot kell kibírni nélküle. Ha addig is akartok látni egy easter egget, legyetek rá a vendégeink.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)