Hirdetés

Far Cry 4 - jetik, szökés és PvP a Season Pass-ben

|

Egyjátékos, valamint kooperatív és kompetitív többjátékos tartalmak is érkeznek a Far Cry 4 megjelenése után. Van itt minden, mint a Himalájában.

Hirdetés

Még mindig nem tudjuk, hogy akkor 15, 35 vagy 60 óra játékidőt kínál-e majd a Far Cry 4, de aki ezek egyikével sem maradéktalanul elégedett, és többet akar, mindenképp csapjon le a Season Passra (vagy Évadbérletre, ahogy azt fordítani szokás).

A Season Pass minden platformra elérhető lesz, és összesen öt DLC-t foglal magában. Ezek a következők:

The Syringe – A megjelenés pillanatától elérhető, kizárólag a Season Pass tulajdonosok számára. A játékosoknak egy ritka és fontos receptet kell megvédeniük attól, hogy Pagan Min erőinek birtokába jusson. Egyedül és co-opban is játszható.

Escape from Durgesh Prison – Ajay-t és Hurköt elkapták, és Yuma börtönében kínozzák. Állj össze egy barátoddal, szökjetek meg együtt és éljétek túl Pagan Min Kyratjának ellenséges területeit!
 

Hurk Deluxe Pack – Öt küldetés, amit egyedül és co-opban is játszhatsz, köztük a Yak Farmmal, a Blood Rubyval és a Hurk's Redemptionnel. Férj hozzá egy rakat új fegyverhez, többek között Hurk szigonyvető puskájához.

Overrun – A Rakshasa vagy a Golden Path oldalán alkossatok csapatot ebben a PvP módban, és vegyétek át az irányítást Kyrat vidéki területeinek semleges zónái felett, hogy megvédjétek azokat az ellenséges gárdától.

Valley of the Yetis – Ajay helikoptere egy könyörtelen himalájai szirtre zuhant. Fedezd fel a fagyos területeket, keress eszközöket, amikkel fejlesztheted táborodat, és megvédheted azt egy veszélyes törzstől, miután leszállt az éjszaka. Egyjátékos és többjátékos lehetőségekkel nem maradhatsz egyedül, de a legsötétebb barlangokban nem csak a törzstől kell félni – jetik leselkednek prédájukra.

Ez utóbbiban érezni egy kis Rust-Minecraft-The Forest vonulatot, meglátjuk, a végén milyen lesz. A Season Pass a sajtóközlemény szerint 23,99 angol fontba kerül, és ugyanúgy november 18-tól érhető el, mint az alapjáték. A DLC-k persze fokozatosan jönnek, nem tudjuk még, milyen ütemben.

Mit szóltok a tartalmakhoz? Elég jónak tűnnek, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)