Hirdetés

Far Cry 4 Season Pass - befutott a trailer is

|

Azt már tudjuk, hogy a Far Cry 4 Season Pass-szel együtt érkeznek a jetik és egy csomó érdekes apróság, de a Ubisoft most kiadott egy trailert is, hogy el ne felejtkezzünk róla.

Hirdetés

A Far Cry 4 megjelenésig már szinte csak órák vannak hátra, úgyhogy a Ubisoft szeretné, ha minden szem a legújabb üdvöskéjükre szegeződne. Legalábbis amíg ki nem javítják a Unityt.

A Far Cry 4 brutális mennyiségű tartalmat ígér, de ha már most attól félnétek, hogy egyszer csak elfogy, akkor itt van a szokásos Season Pass-es ajánlat, amivel nemcsak az összes később érkező DLC-t kapjátok meg egy unikornissóhajtásnyival olcsóbban, de egy csomó mókás apróságot is kaptok mellé. Mondjuk jetiket. A Far Cry 4 Season Pass tartalmáról korábban már részletesen beszámoltunk, de most itt egy trailer is. Fogyasszátok egészséggel.

A Far Cry 4 megjelenés november 18-án, azaz holnap várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)