Hirdetés

Far Cry 4 - a sztori trailer az eddigi legdurvább

|

Sok Far Cry 4 videót láttunk már, egy részük lenyűgöző volt, néhány csak szimplán jól eltalált - de a sztori trailer az, ami felteszi a pontot az i-re.

Hirdetés

Két hétre vagyunk a Far Cry 4 megjelenésétől. Ajay Ghale történetét (vagy lehet, hogy valójában Pagan Min történetét, esetleg Kyrat történetét, a Ubisofttól kitelik, hogy az utolsó pillanatig nem tudhatjuk, ki/mi a valódi főszereplő) heteken belül megismerhetjük, de a most érkezett Story trailer renekül összefoglalja, amit jelen pillanatban tudni érdemes.

A Far Cry 4 világa hatalmas és változatos. Havas hegyek, füves tájak, vidám elefántok és morcos tigrisek várnak minket mindenfelé, nekünk pedig csak az a feladatunk, hogy valahogy túléljünk, és mivel annyira jófejek vagyunk, segítsük a Pagan Min és csatlósai által terrorizált becsületes kyrati lakosokat. Nem lesz egy egyszerű kirándulás, de ha megint megtámad egy vadállat, miközben a tökéletes pontról próbálok mesterlövészkedni, mint a Far Cry 3-ban az legalább tizenötször előfordult, én esküszöm...

A Far Cry 4 november 18-tól kapható, az ajándék öngyújtóért és pólóért már önmagában megéri előrendelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)