Hirdetés

Far Cry 5 - a Blood Dragon elemeit is felhasználhatjuk az Arcade-ben

|

Mostantól robot dinókat is bevethetünk a Far Cry 5 pályaszerkesztővel ellátott Arcade játékmódjában.

Hirdetés

A sorozat legutóbbi darabja, a Far Cry 5 remek fogadtatásban részesült, viszont ennek ellenére is kétségtelen, hogy a Far Cry 3: Blood Dragon továbbra is a széria egyik legmerészebb és legzseniálisabb húzása. A 80-as évek giccses cyberpunk vízióját életre keltő Blood Dragon remek bizonyítéka a Ubisoft stílusérzékének, most pedig végre a Far Cry 5-ben is feleleveníthetjük a játék hangulatát.

Hirdetés

A Ubisoft már a játék megjelenése óta folyamatosan bővítgeti új tartalmakkal a Far Cry Arcade nevű pályaszerkesztős játékmódot, a legújabb frissítésnek köszönhetően pedig már robot dínókat is elhelyezhetünk majd a remekműveinkben. Az új tartalmak bemutatására a Ubisoft két pályát is előállított, szóval ha szeretnétek az alkotás előtt egy kis ihletet meríteni, akkor mindenképpen érdemes azokat is megnézni.

A Ubisoft emellett kiadott egy érdekes infografikát is, amelyen megnézhetjük, hogy mi mindent sikerült elérnie Hope County-ban a játékosoknak az elmúlt néhány hónap alatt. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)