Hirdetés

Far Cry 5 Arcade Mode - amikor az összes Ubisoft játék találkozik

|

Tovább zakatol a Far Cry 5 marketinggépezete, ezúttal az Arcade-ből kaptunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Közeleg a Far Cry 5 március 27-i megjelenése, de addig is rengeteg őrült előzetest izgulhatunk végig - a rövidfilm, a magyar teleshop és az USA jognyilatkozata után most érkezett egy trailer az Arcade Mode-hoz is.

Hirdetés

Az árkádban egy hatalmas játszótér áll majd a játékosok rendelkezésére. A pályaszerkesztőbe rengeteg dolgot pakoltak, többek közt a Ubisoft más húzócímei, mint az Assassin's Creed és a Watch Dogs franchise-ok elemeivel is feldobhatjuk az egyedi missziókat. Íme a kedvcsináló a Ubisoft UK jóvoltából.

Az Arcade Mode-ban természetesen nemcsak egyedül lövöldözhetünk, hanem multiplayer lehetőségek is lesznek. A Far Cry 5 három hét múlva jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)