Hirdetés

Far Cry 5 - a vidéki Amerika minden kelléke megvan az első trailerben

|

Fegyverek, lóerők, country zene és vallási fanatikusok várnak minket a Far Cry 5-ben a bejelentést kísérő trailer alapján.

Hirdetés

Ugyan sokáig klasszikus westernt vártunk, nemrég kiderült, hogy a modern kori Montanában játszódik majd a Far Cry 5. Az első trailerből pedig azt is megtudtuk, kik ellen és kinek az oldalán fogunk harcolni.

Ahogy a rendkívül hangulatos bejelentő trailerben láthatjátok, Hope megyét vallási fanatikusok hada szállta meg, akik nem riadnak vissza semmilyen eszköztől, hogy ideológiai és katonai ellenőrzésük alá vonják a környéket. De a Far Cry 5 egyelőre ismeretlen főhőse (aki a helyi seriffhelyettes) és néhány ellenálló szembeszáll velük a vidéki Amerika bejárásához szükséges járművekkel, profi és házi készítésű fegyverekkel és persze bömböltetve a countryt. De ezt a hangulatot sokkal jobban átadja a trailer:

A videóval együtt kaptunk egy megjelenési dátumot is, ami sajnos messzebb van, mint reméltük.

Mit szóltok az új témához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)