Hirdetés

Far Cry 5 - videó a karakterekről és a kooperatív játékról

|

Az MI egy kicsit zavarodottnak látszik, de az új videó alapján is úgy tűnik, eléggé szórakoztató lesz a Far Cry 5.

Hirdetés

A The Crew 2 elcsúszott, de a Far Cry 5 változatlanul a tavaszi szezonban, egész pontosan március 27-én jelenik meg. Az év egyik legérdekesebb játéka lehet, a témaválasztás miatt már csak  azt is érdemes lesz figyelni, keveredik-e botrány belőle az USA-ban vagy sem.

Hirdetés

Minket azért egy kicsit jobban mozgat a játékmenet, amit most egy rövid videóban nézhetünk meg. Ebben két fejlesztő (Dan Hay kreatív vezető és Philippe Fournier producer) válaszol kérdésekre a karakterekről, a kooperatív módról, és állatokról, miközben új gameplay megy. Most nem a méhészborzot fogjuk a legjobban gyűlölni, hanem a rozsomákot. Legjobban szeretni meg persze a kutyát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)