Hirdetés

Far Cry 5 - coopban is végignyomhatjuk az egész sztorit

|

Aki szeret haverokkal játszani, az jól fog járni a Ubisoft lövöldéjével. Nincs külön coop kampány, cserébe minden küldetés coop kampány.

Hirdetés

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a Far Cry 5 kampányát egy haverunkkal (ezt említettük előzetesünkben is), coopban is végignyomhatjuk majd. Az egyetlen fura része ennek, hogy csak online élhetünk ezzel a lehetőséggel, nincs helyi többjátékos móka, de talán ezzel azért még együtt lehet élni.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Far Cry 5 coop esetén mi lesz a karakterekkel, kap-e valami extrát a történet két főszereplővel, vagy csak duplikálódik a főhős. Az biztosnak tűnik, hogy valamilyen szinten átszabhatjuk majd a szereplő kinézetét: választhatunk nemet és bőrszínt. A további átalakításokról egyelőre nincs hír, de azért mi örülnénk egy teljes értékű karakter-készítőnek.

A játék egyébként tartalmazza majd a széria rajongóinak ismerős térképkészítőt, amivel új tartalmakat adhatunk a játékhoz. Bővítik az eszköztár lehetőségeit is.

A Far Cry 5 megjelenés 2018. február 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)