Hirdetés

Far Cry 5 - díjnyertes szerző felel a zenékért

|

A Ubisoft nemrég bejelentette, hogy Dan Romer muzsikái fognak szólni majd, miközben rendet teszünk a szektások között.

Hirdetés

Eddig egészen izgalmasnak tűnik a Far Cry 5, még annak ellenére is, hogy a játékmenet valószínűleg nagyon hasonlítani fog az előző részekben látottakhoz, csak a helyszín lesz más. A zenék is fontos részét képezik a játékélménynek, így jó hír, hogy a stúdió egy igazi veteránra bízta a komponálást.

Hirdetés

Dan Romer már számos filmhez szerzett zenét, de az A Great Big World 2014-es, később Grammy-díjat nyerő Say Something számánál is többek között ő látta el a produceri feladatokat. Romer egyházi énekeket is ír majd a Far Cry 5-höz, amiknek a szövegei tökéletesen illeszkednek a játék hangulatához, és a szektások inspirálása mellett fenyegető üzenetekkel is szolgálnak majd az ellenállók számára.

A Far Cry 5 2018. február 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)