Hirdetés

A Far Cry 5-öt is a Denuvo védi

|

Nem különösebben meglepő, de fontos tudnivaló.

Hirdetés

A Far Cry 5 hivatalos Steam oldalán elérhető már a játék felhasználói szerződése, amiben benne van az is, hogy a játékot az épp a napokban újra elbukó Denuvo védi. A telepítéskor el kell fogadnunk, hogy a programmal együtt a piszkálásvédelem is felkúszik majd a gépre.

Hirdetés

Nyilván  ez nem lep meg senkit, de fontos apróság azoknak, akik szeretnék teljesen bojkottálni ezt a fajta védelmet. A Ubisoftnak egyelőre bejött a legutóbbi VMProtect/Denuvo keverék, hiszen az ezt használó Assassin's Creed Origins-t a mai napig nem sikerült feltörni.

A Far Cry 5 megjelenése 2018. március 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Titeket befolyásol majd a vásárlásban az a tény, hogy a Denuvo védi a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)