Hirdetés

Far Cry 5 - jött egy kis gameplay a három DLC-ből

|

Vietkongokkal, űrbogarakkal és zombikkal harcolunk majd a három, még az alapjátékhoz képest is egyedi élményt nyújtó kiegészítőben.

Hirdetés

Rengeteg tartalom készül a Far Cry 5-höz megjelenése után, melyek egy részét (mint az Arcade módot) ingyenesen elérhetjük, a maradékot pedig a Season Pass vásárlói kapják meg.

Hirdetés

A DLC-k a Far Cry 3 Blood Dragonhöz hasonló élményt ígérnek, bár az első, amiben Vietnamba megyünk, a másik kettővel ellentétben nem rugaszkodik el a valóságtól. Az Hours of Darknessben visszautazunk a múltba, hogy bajtársakat mentsünk és vietkongokat intézzünk el, a Lost on Marsban alacsony gravitációs térben lövöldözhetünk rovarszerű földönkívüliekre, a Dead Living Zombiesben pedig hét szituációban darálhatjuk le zombik folyamatosan áramló hordáit. A csomag része a Far Cry 3 Classic Edition is, mely a Season Pass-szal nem rendelkezők számára később lesz elérhető külön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)