Hirdetés

Far Cry 5 - élőszereplős előzetes húzza tovább az idegeinket

|

Ráadásul az új trailer is nézhető magyar felirattal.

Hirdetés

Ezekben a pillanatokban élesedett a Ubisoft Magyarország YouTube-csatornáján a legújabb Far Cry 5 kedvcsináló videó, ami egy csöppet sem könnyítette meg a játék megjelenéséig hátralévő napokat. 

Hirdetés

Szerkesztőségünk több tagja is vágja már a centit, nagyon rápörögtünk a Far Cry 5-re. Éppen ezért minket is lenyűgözött a nemrég érkezett új előszereplős előzetes, viszont ez is csak arra emlékeztetett bennünket, hogy még bizony négy héten át úgy kell élnünk, hogy nem a gyönyörű Montana tájait barangoljuk be, hanem a hazai fagyos telet próbáljuk átvészelni. Nézzétek meg gyorsan ti is a magyar feliratos trailert, a megtekintés után betonbiztos helyetek lesz nektek is a hype-vonaton. 

A Far Cry 5 március 27-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)