Hirdetés

Far Cry 5 - az atya, a testvérei, és egy Sajtburger nevű medve

|

Öt videót kaptunk a Far Cry 5-höz, melyek közül négy karaktereket mutat be, egyben pedig játékmenetet láthatunk. És egy szelíd macit.

Hirdetés

Eddig azt hittük, a kutya lesz a legjobb társ a Far Cry 5-ben, de most egy kicsit elbizonytalanodtunk. Végre nem csak menekülünk majd a medvék elől, hanem barátságot is kötünk eggyel.

Hirdetés

A ma megjelent Mayhem in the Mountains gameplay videó három percben mutat be egy csomó mindent, elsősorban azt, milyen társakkal sodor majd minket össze az élet. Egy fegyveres csoport, egy íjász, és egy lángszórós őrült bizalmát is el kell nyernünk, hogy segítőink legyenek.

Az alábbi négy videó pedig az ellenséges szekta négy kulcsfiguráját mutatja be: Joseph Seedet, John Seedet, Jacob Seedet és Faith Seedet.

Ezek egyike sem olyan fantasztikus, mint a szinkronos teleshop reklám, de érdemes megnézni őket. A Far Cry 5 változatlanul március 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)