Hirdetés

Far Cry 5 - új traileren mutatkoztak be társaink

|

A legújabb Far Cry 5 videó azokról a srácokról szól, akiket segítségül hívhatunk majd kalandjaink során. Bár vannak köztük, akik többet fognak ártani, mint segíteni...

Hirdetés

A Far Cry 5-ben lesz néhány NPC, akik a társként szegődnek majd mellénk véres kalandjaink során. A Gun for Hire trailer őket mutatja be szép sorjában. Vannak mesterlövészek, piromániás gyújtogatók, jól képzett pilóták, és egy cuki kutya is, aki nekifutásból harapja át az ellenfelek torkát.

Hirdetés

Mindegyik karakternek megvan a maga gyengesége, erőssége, és már-már irritáló személyiségjegye, de hát háborúban nem válogathatunk. Ismerkedjetek meg hát a csapattal:

Boomer, a jó fiú természetesen azonnal elrabolta a szívünket, és parancsra ugyanezt megteszi az ellenféllel is. Szó szerint. Máris szimpatikus az ember.

A Far Cry 5 megjelenés 2018. március 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti melyik havert viszitek majd magatokkal a küldetésekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)