Hirdetés

Far Cry 5: Hours of Darkness - Montana után Vietnám felé vesszük az irányt

|

Hamarosan érkezik a Far Cry 5 első őrült DLC-je. A megjelenési dátum mellé egy teaser trailert is kaptunk.

Hirdetés

Február óta tudjuk, hogy három nagyobb DLC-t fog kapni a Far Cry 5. A Dead Living Zombies csomag zombis hordamóddal kecsegtet, a Lost on Mars DLC-ben a Mars pókszabású rondaságait vadászhatjuk le, de legelőször még teszünk egy kis kiruccanást Vietnámba, ahol az első kiegészítő játszódik. 

Hirdetés

Az Hours of Darknes DLC-t egy egészen hangulatos kis teaser trailer vezeti fel, ami mellé egy fontos információ is dukált: kiderült ugyanis, hogy egészen pontosan június 5-én válik elérhetővé a vietnámi kaland, amely során az ellenséges frontvonalak mögül kell kimenekítenünk az osztagunkat. Kevesebb mint két héten belül kiderül, végül sikerül-e majd elérnünk a kimenekítési zónát, vagy ott veszünk Vietnámban.

A Far Cry 5: Hours of Darkness DLC természetesen PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is érkezik. Ti várjátok már? 

Frissítve: a teaser trailer közben magyar felirattal is elérhetővé vált:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)