Hirdetés

Far Cry 5: Hours of Darkness - trailerrel érkeztünk meg Vietnámba

|

Megérkezett a Far Cry 5: Season Pass első DLC-je és egy magyar feliratos előzetes mesél róla, hogy milyen lesz az ellenséges frontvonal mögött harcolni.

Hirdetés

A Far Cry 5 szezonbérlete összesen három nagyobb DLC-t fog tartalmazni: a Dead Living Zombies és a Lost on Mars csomagoknak már a neve is beszédes, azonban még ezek előtt elutazunk a háború sújtotta Vietnámba.  

Hirdetés

A House of Darkness DLC-ben meg kell szökünk mélyen az ellenséges vonalak mögül és biztonságba kell vezetnünk a szakaszunkat, ez pedig kemény menet lesz, hiszen kis túlzással minden bokor alatt egy ellenség fogad minket. Persze ahogy a a feliratos launch trailer is lefesti, karakterünk nem lesz védtelen, elég csak megtekinteni a fegyverarzenálját és hogy kő kövön nem marad utána: 

A Far Cry 5: Hours of Darknessre mától csaphattok le az alapjáték platformjain. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)