Hirdetés

Far Cry 5 - nem lesz hosszabb, mint a korábbi részek

|

Mindig is kielégítő volt a Far Cry játékok által kínált játékidő hossza, és úgy látszik, a csapat nem akarja fölöslegesen nyújtani.

Hirdetés

Aki nem nagyon foglalkozott a mellékes tevékenységekkel, az 10-15 óra alatt játszhatta végig a Far Cry széria utóbbi néhány részét. Azért erre már nem lehet azt mondani, hogy lehúzás, örülnénk, ha minden, teljes árú, sztoriközpontú játék minimum ennyi szórakozást kínálna. 

Hirdetés

Az sem feltétlenül jó, ha egy játék ennél hosszabb; sok fejlesztő csak grindoltatással, farmoltatással húzza az időt, ami legutóbb például a Mafia III-nak tett nagyon rosszat. Drew Holmes, a Far Cry 5 vezető írója egy interjúban elmondta, nem kell ettől félnünk: a játékot körülbelül ugyanannyi ideig tart majd végigjátszani, mint a sorozat többi részét.

Ti elégedettek voltatok a Far Cry 4, vagy akár a Primal hosszával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)