Hirdetés

Nézz meg néhány küldetést a Far Cry 5-ből!

|

Több újságírót meghívott magához a Ubisoft, hogy kipróbálják a Far Cry 5-öt, az kipróbálható küldetéseket pedig fel is vehették, így most mi is megnézhetjük ezeket a missziókat.

Hirdetés

Ugyan nemrég a Ubisoft elhalasztotta a Far Cry 5 megjelenését, úgy tűnik, a játéknak már vannak olyan részei, amik készen állnak. Ezeket nemrég a sajtónak és a videósoknak meg is mutatta a kiadó, így most mi is kaptunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Az alábbi felvételek sajnos azt nem fogják visszaadni, hogyan is néz majd ki a játék, ugyanis a Primalhöz hasonlóan a YouTube tömörítése elég csúnyán elbánik a márciusban érkező új rész látványvilágával is. A Far Cry 5 játékmenetét illetően viszont elég jó képet kapunk a Polygon által rögzített képekből, úgyhogy ha várjátok már az új részt, mindenképp érdemes megnézni a videót.

Ti mit vártok az új epizódtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)