Hirdetés

Far Cry 5 - kiderült, milyen hosszú lesz a kampány

|

Sejtettük, hogy nem lehet majd pár óra alatt végigrohanni rajta, de most az egyik fejlesztő is mondott egy becslést.

Hirdetés

Viszonylag kevés nagyobb játék jön a tavaszi szezonban, úgyhogy jó is, ha ezekkel sokáig ellehetünk. 

Hirdetés

A Far Cry 4 fő küldetésszálán végighaladni kb. 16 óra volt, a Far Cry Primal-höz is nagyjából ennyi idő kellett, viszont Dan Hay vezető producer elmondása szerint a Far Cry 5-öt egy ügyes játékos 25 óra alatt fogja tudni végigjátszani. Ebbe, ha jól értelmezzük a szavait, nem számítanak bele a mellékküldetések. Hozzátette, hogy a tesztelések során játékosok 4-5 órát is eltöltöttek vadászattal, horgászattal, úgyhogy a játékidő hossza személyenként változhat.

Az biztos, hogy a játék rengeteg tennivalót kínál majd. Hogy mennyit, azt március 27 után fogjuk meglátni. Addig is nézzétek meg az általunk rögzített gameplay-eket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)