Hirdetés

Far Cry 5 - ők lesznek a legjobb haverjaink

|

A Far Cry 5 bejelentő trailerével együtt három másik videó is érkezett, amikben három ellenállóval ismerkedhetünk meg.

Hirdetés

A Far Cry 5 első trailere érdekes konfliktust vázolt, ahol a montanai Hope megye lakóinak egy vallási fanatikus fegyveres banda karmai közül kell visszaszerezniük otthonukat. Ahogy az előző részekben, ezt az ellenálló csoportot most is izgalmas karakterekkel szeretné megtölteni a Ubisoft.

Rögtön hármat is bemutattak a mellékszereplők közül, akik a szövetségeseink lesznek. Mary May, Nick és Pastor Jerome elsőre mind ártatlan elszenvedőjének tűnik az Eden's Gate lakói által véghez vitt ámokfutásnak. De mindhárom videó végére kiderül, hogy nem csak szavakkal szállnak szembe a Far Cry 5 gonoszaival. Mary May Fairgrave egy kocsma tulajdonosa arról mesél, hogyan rokkant bele apja, az előző tulaj az elnyomásba, Nick Rye-tól azt tudhatjuk meg, hogy katonai pilóta felmenőivel ellentétben ő nyugalomban repülne hidroplánjával és ezt szeretné fiának is, Jerome Jeffries atya pedig azt panaszolja el, hogy nyáját tévútra vezetik és ezért ő is hibás.

Nektek szimpatikus a csapat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)