Hirdetés

Far Cry 5 - egy fontos kérdést biztosan megválaszol az első hivatalos kép

|

A Ubisoft közzétette az új Far Cry játék legelső promóciós képét, ami Leonardo da Vinci festményét idézi.

Hirdetés

Ezekben a pillanatokban futott be egy artwork, ami a Far Cry 5 kapcsán végre megválaszolta a legfontosabb kérdést: igen, a modern kori Montanában kap majd helyet a játék.

Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora című festménye mintájára pózolnak ezen a képen a szereplők, az előttük felhalmozott fegyverkupac pedig egyértelművé teszi, hogy nem a klasszikus westernek korszakában indulhatunk majd el kalandozni. A háttérben látható templom és a megkötözött "sinner" vagyis bűnös feliratú félmeztelen alak láttán az is valószínű, hogy vallási vonatkozása is lesz a sztorinak. Érdemes megfigyelni az amerikai lobogót is, amin ezúttal nem a megszokott csillagok sorakoznak.

Az első Far Cry 5 kép tehát egy fontos kérdést megválaszol, de megannyi másikat tesz fel. Pénteken remélhetőleg már többet is megtudunk majd!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)