Hirdetés

Far Cry 5 - még tovább csigáz bennünket a legújabb élőszereplős előzetes

|

A Far Cry 5 marketingesei nem bírnak leállni, újabb élőszereplős trailert publikáltak - ezúttal egy Eden' Gate taggal a főszerepben.

Hirdetés

Már csak alig két hét, és megjelenik a várva várt (és erősen hype-olt) Far Cry 5. Hogy addig se unatkozzunk, egy újabb élőszereplős trailerrel hangolódhatunk a játékra.

Hirdetés

A héten már kaptunk egy elég látványos előzetest, és az is kiderült, hogy a mikrotranzakciók sem kerülik el a játékot. Ezúttal viszont The Shermon címmel megjelent az új trailer, amelyben egy Eden's Gate szektatag akcióját kísérhetjük figyelemmel. A főszereplő már ismerős lehet azoknak, akik a többi előzetest is látták, hiszen ő már szerepelt egy korábbi előszereplős trailerben.

A Far Cry 5 március 27-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)