Hirdetés

Far Cry 5 - elrajtolt az első élő esemény

|

A Ubisoft elindította Far Cry 5 legelső eventjét, a Well Done-t. Nem lesz könnyű dolgunk.

Hirdetés

Bár a Far Cry 5 mindent megtesz annak érdekében, hogy ne élvezzük, a játék mégis minden eladási lista élén végzett, beleértve a britet és a magyart is. A Ubisoft is nagyon büszke rá és gondoskodik róla, hogy ne akarjuk egyhamar elhagyni Hope megyét. 

Hirdetés

Elindította ugyanis a Far Cry 5 első élő eseményét, a Well Done-t, amelynek keretében speciális feladatokat kell teljesítenünk. Hurk azzal bíz meg minket, hogy tűzzel ritkítsuk meg a virtuális világ élővilágát, azonban van nehezítés is, mivel nem használhatjuk az állatokon közvetlenül a lángszórót vagy a Molotov-koktélt, ehelyett a környezetüket kell felgyújtanunk és imádkoznunk érte, hogy elérjék őket a lángok. A rendszer Silver Barral jutalmazza a teljesítményünket, valamint ha sikerül húsz szerencsétlen állatkát flambíroznunk, akkor egy Prestige Flamebearer fegyverrel növelhetjük a gyűjteményünket.

Persze nem csak az egyéni siker számít: ha a játékosok együttes erővel fel tudnak perzselni legalább 150 ezer pixeljószágot, akkor mindenki egy - a fenti képen látható - speciális ruhával lesz gazdagabb. Az élő eseményhez úgy tudtuk csatlakozni, ha a menüben legörgettek egészen az online részig, majd rákattintotok a Live Eventre. Itt követhetitek majd nyomon a teljesítményeteket is. 

A Well Done egészen április 10-ig tart, szóval indulhat a grillezés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)