Hirdetés

Far Cry 5 - mozgásban a Lost on Mars DLC

|

A Ubisoft közel másfél órán keresztül streamelte a Far Cry 5: Lost on Marsot.

Hirdetés

Vietnám után a Marsra kalauzol el minket a Far Cry 5 szezonbérlete, ahol felvehetjük a harcot az idegenek ellen. A legutóbbi teaser trailer tanúbizonysága szerint főhősünket elrabolják az űrlények és a vörös bolygón az ő fegyvereiket használva kell szembeszállnunk velük. 

Hirdetés

Akkor még csak pár másodpercet láthattunk a DLC-ből, azonban a Ubisoft nemrég tartott egy livestreamet, amelynek keretében a Lost on Mars három fejlesztője (Drew Holmes, Nolan Ellis és Laureline) mutatta meg közelebbről is, hogy mi rejlik a játékmenetben, ráadásul a közel másfél órás videóban bemutatásra kerül a Far Cry 5 térképszerkesztője is. 

De érkezett egy rövidebb, pár perces gameplay ízelítő is azok kedvéért, akiknek esetleg nincs idejük a hosszabb felvételekre: 

A Far Cry 5: Lost on Mars július 17-től, azaz mától érhető el PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)