Hirdetés

Far Cry 5 megjelenés - messzebb van, mint gondolnád

|

A Ubisoft végre lerántotta a leplet a Far Cry 5-ről, a rengeteg infó mellett pedig a megjelenési dátumot is elárulták, amitől rögtön lefagyott a mosoly az arcunkról.

Hirdetés

Eddig csak egy plakátunk volt a Far Cry 5-ből, néhány perccel ezelőtt azonban egy ütős trailer kíséretében rengeteg dolog kiderült a játék kapcsán. Például az is, hogy idén nem fogunk játszani vele.

A Far Cry Primal 2016 tavaszán jelent meg, így a legtöbben abban reménykedtek, hogy idén ősszel már a következő epizódot nyüstölhetjük, a Ubisoft fejlesztőinek azonban ennél egy kicsit több időre van szüksége ahhoz, hogy a kooperatív móddal is felvértezett játékot befejezze.

A Far Cry 5 megjelenés 2018. február 27-én, vagyis két évvel a kőkorszaki rész után jelenik majd meg, ergo még 9 teljes hónapot kell rá várnunk. Azért reméljük, hogy az E3-on már lesz egy játszható buildje a csapatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)