Hirdetés

Far Cry 5 - nem ússzuk meg mikrotranzakciók nélkül

|

Az opcionális költés mellett azért jó híreket is kaptunk.

Hirdetés

Nyakunkon a Far Cry 5 megjelenése, így több mint időszerű, hogy az utolsó információmorzsákat is elénk szórják az alkotók. A Ubisoft nemrégiben megerősítette a GameSpotnak, hogy bizony lesznek majd mikrotranzakciók a játékban.

Hirdetés

Dan Hay, a játék executive producere elmondta, hogy valódi pénzért nagyvonalú megoldásokra számíthatunk, így tehát akkor kell csak költeni, ha fel akarjuk picit gyorsítani a játékmenetet. Az efféle megoldások nem idegenek a Ubisoft játékaitól, nyersanyagok és hasonló dolgok vásárlásával tényleg csak azoknak kell törődni, akik nem szeretnének időt szánni a gyűjtögetésre. Fontosnak tartotta azonban Hay hangsúlyozni, hogy semmiféle tartalmat sem zárnak fizetős opciók mögé, mindent el lehet majd érni kizárólag játékkal is. Vehetünk persze majd konkrét tárgyakat is, amelyek kozmetikai cuccokban merülnek ki, így valódi előny nem szerezhető velük - problémás is lenne, ha az erősödhetnénk a vásárlással, hiszen az egyjátékos és a coop játékmódok mellett multiplayer is kerül a Far Cry 5-be. 

Mindezeken túl azt is megtudtok, hogy a Far Cry 5 teljes kampánya végigtolható majd offline módban, tehát nem leszünk ráutalva az internetszolgáltatónkra és nem kell kényszerpihenőt tartani, ha esetleg elmenne a net. Ez egyébként remek hír, hiszen manapság egyre kevesebb játék engedi meg az offline kalandozást még akkor is, ha egyedül szeretnénk játszani. 

A Far Cry 5 2018. március 27-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)