Hirdetés

Far Cry 5 - csak fájdítja a szívünket a Resistance Edition

|

Igazán ütős exkluzív Far Cry 5 csomagot villantott a Ubisoft, kár, hogy mi nem vásárolhatjuk meg.

Hirdetés

Egyetlen komoly probléma van a videojátékok exkluzív gyűjtői kiadásaival: akiknek az országában nincs jelen a különleges csomagot forgalmazó áruházlánc, azok bizony kimaradnak a dologból.

Hirdetés

Éppen ezért mutatjuk meg nektek keserű szájízzel a Far Cry 5 csodaszép, Resistance Edition névre keresztelt gyűjtőijét, ami 200 dolláros áron rendelhető elő, kizárólag a GameStopnál.

A PS4-re és Xbox One-ra megjelenő Resistance Edition dobozában egy csodaszép fémtok, pár képeslap, egy zászló és kitűző, egy hőtartó sördoboz tároló, illetve egy részletesen kidolgozott, 42 centiméter magas szobor található. Bár az ár valóban borsos, ennyi szépségért talán itthon is sokan hajlandóak lennének fizetni.

A Far Cry 5 a jelenlegi tervek szerint 2018. február 27-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)