Hirdetés

Far Cry 5 - Vietnamba és a Marsra is eljuthatsz, ha megveszed a Season Passt

|

A kiegészítők ezúttal nem a történetet viszik tovább, hanem hatalmasat csavarnak majd a Far Cry 5 játékmenetén.

Hirdetés

Valószínűleg bőven lesz mit csinálni a Far Cry 5 virtuális Montanájába, ezért a Ubisoftnál úgy döntöttek, hogy a DLC-kkel nem is ide pakolnak be új küldetéseket, hanem egészen új helyszínekre kalauzolnak el minket.

Hirdetés

A Season Pass részeként három csomagok kapunk majd. Az Hours of Darkness keretében visszautazhatunk az időben, egészen a vietnami háborúig, ahol a vietkongokkal kell dzsungelharcot vívnunk, míg a Dead Living Zombies csomag (sosem találnátok ki) egy zombis hordamóddal bővíti a játékot, amelyben b-kategóriás filmdíszletekben kell darálnunk a tántorgó hullákat. A Lost on Mars DLC a jövőbe repít minket, itt a Mars pókszabású űrlényeivel kell felvennünk a harcot. Reméljük lesz egy kis Csillagközi invázió utánérzése a dolognak.

Emellett a Season Pass vásárlók korábban és ingyenesen megkapján Xbox One-on és PS4-en a Far Cry 3 Classic Editiont (PC-n pedig a Far Cry 3-at).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)