Hirdetés

Far Cry 5 - teljesen szürreális az új videó

|

Minden tekintetben tökéletes teleshopos reklámot kapott a Far Cry 5: The Father Edition.

Hirdetés

Lehet, hogy a megjelenésig már nem lesz olyan péntek, amikor nem kapunk egy új Far Cry 5 videót, de nem fogunk emiatt fegyvert ragadni és szektába csoportosulni. Mégis csak a szezon egyik legfontosabb játékáról van szó, érthető, hogy pörög a marketing.

Hirdetés

Mára egy teleshop paródia jutott kellemetlen műsorvezetőkkel,  kínos pillanatokkal, a formátumhoz hozzátartozó bakikkal. Az üzenet így is abszolút átjön: megtudhatjuk, miért jó a The Father Edition, különösen az abban helyet kapott Joseph Seed figura. Vegyétek, ha nem akartok a pokol tüzén égni. Magyar felirattal tekinthetitek meg alább, ahogy a játék más trailereit is a Ubisoft Magyarország csatornáján

A Far Cry 5 március 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)