Hirdetés

Far Cry 5 - a magyar szinkronos teleshop reklám nem is lehetne jobb

|

Aki az elmúlt tíz évben valaha bekapcsolta a tévét hétköznap délelőtt, azonnal fel fogja ismerni a hangokat.

Hirdetés

Remélni sem mertük, hogy ebből a nagy lokalizációs pushból ilyen csoda születik. Bár a Far Cry 5 nem lesz magyar nyelven játszható, a Ubisoft Magyarország csatornáján feliratosan is nézhetők a trailerek, sőt, az egyik szinkront kapott - nem is akármilyet.

Hirdetés

A The Father Edition reklámját felirattal már láthattuk, de a játék hazai forgalmazója, a Cenega itt nem állt meg. A hét elején befutott a szinkronos változat, és nem akármilyen hangok mondják el, mi található a csomagban. Hallgassátok:

Eszméletlen, milyen fantasztikus világban élünk, nem? Azonnal rendelünk is kettőt belőle. A játék amúgy március 27-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)