Hirdetés

Far Cry 5 - a BioShock Infinite írója felel a sztoriért

|

A Ubisoft Montréal sorait erősíti Drew Holmes, az Elizabeth és Booker sztoriján is dolgozó író pedig legközelebb a Far Cry 5 történetén dolgozik.

Hirdetés

A Far Cry 5 némi aktuálpolitikai tartalommal is bíró története - ami még egy elég mókás petíciót is szült - ígérkezik a sandbox játék egyik legérdekesebb elemének. Egyelőre nem tudjuk, mennyire sikerül majd kibontania a készítőknek a történet központi problémáit, de úgy tűnik, jó kezekben van az új rész története.

A sztoriért Drew Holmes felel, aki először minőségbiztosítással foglalkozott a játékiparban, de hamar átkerült az írói szerepkörbe, ahol sokféle projekten dolgozott már. A Saints Row második és harmadik része mellett például a Red Faction Guerrillán és Armageddonon is dolgozott. Ezt követően pedig az Irrational csapatához csatlakozott, ahol a Bioshock Infinite készítésében is részt vett, majd az eredeti trilógiát Columbia eseményeivel összekötő Burial at Sea DLC egyik vezető írója is volt. Következő játékát, a Far Cry 5-öt csak jövő februárban vihetjük majd végig, de az E3-on biztosan mutat majd belőle valamit a Ubisoft.

Nektek mennyire vannak nagy elvárásaitok a Far Cry 5 sztorijával kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)